52 Andorra Rally - 15-16/9/2023

<< Notícies

 • 100 equips afrontaran el 46 Ral·li d’Andorra Històric

  Andorra la Vella, 10 d’agost de 2017. L’Automòbil Club d’Andorra ha decidit publicar la llista de participants admesos a participar en el 46 Ral·li d’Andorra Històric.

  + Llegir més
 • El Ral·li d’Andorra Històric renova acord amb Andorra la Vella

  En un acte celebrat a la seu del Comú d’Andorra la Vella, s'ha renovat el compromís establert fa un any pel qual el Ral·li d’Andorra Històric manté la seva base operativa a Andorra la Vella

  + Llegir més
 • López-Ferrés (VW) inscriuen el seu nom en el palmarès del Ral·li d’Andorra Històric

  Andorra la Vella, 25 de setembre de 2016. L'equip compost per José Manuel López Sobrado i Ramon Ferrés (Volkswagen Scirocco) ha aconseguit la victòria en el 45 Ral·li d’Andorra Històric, prova que al llarg de dos dies ha recorregut la geografia del país en una de les proves d'aquest tipus més multitudinàries que es recorden. Amb un extraordinari ambient i unes condicions climatològiques que han acompanyat la totalitat del recorregut, el 45 Ral·li d’Andorra Històric passarà a la història amb la convicció general que ha estat possiblement l'edició més notable de les cinc que porta reservades en exclusiva per als vehicles clàssics.

  + Llegir més
 • 110 cotxes en el 45 Ral·li d’Andorra Històric

  Andorra la Vella, 22 de setembre de 2016. El Ral·li d’Andorra Històric, la gran referència en matèria de regularitat per a clàssics, arriba l’any 2016 a la seva 45 edició amb una extraordinària inscripció de 110 cotxes. Amb tot, la prova nacional andorrana es confirma com un ral·li consolidat en el qual a l'evident quantitat de vehicles s'hi uneix una qualitat fora de tot dubte, amb un parc de vehicles procedent de França i d'Espanya, així com d'Andorra, d'autèntic somni.

  + Llegir més
 • El Ralli instal·larà el seu centre neuràlgic a Andorra la Vella

  Andorra la Vella, 31 de maig de 2016. Avui ha tingut lloc la firma del conveni pel qual el Ral·li d’Andorra Històric passarà a tenir seu, a partir de la propera edició, a Andorra la Vella.

  + Llegir més