52 Ral·li d'Andorra Històric - 16/9/2023

<< Taules de Regularitat Categoria Amateur

Mitjanes oscil·lants

Els 100 equips admesos estan distribuïts en les categories Legend 1 i 2 (vehicles de ral·li amb elements de seguretat) i Original 1 i 2 (vehicles de sèrie), cadascuna d'elles amb una mitjana específica. En aquesta edició, i gràcies a l'experiència de Blunik Racing en aquesta comesa, s'establiran canvis de mitjana en tots els trams de regularitat, sempre d'acord a la franja de mitjana que correspon a cadascuna de les categories Legend 1 i 2 i Original 1 i 2. Els vehicles que competeixen en la categoria Amateur (sense elements de mesurament extra, només els originals del cotxe), disposaran d'unes taules amb tots aquests canvis perfectament indicats en les mateixes.

A més dels premis per a la general i les categories en joc, els participants també estan distribuïts en altres dues classificacions: Amateur (amb vehicles que no equipin elements de mesurament extraordinaris, és a dir únicament els originals del vehicle) i Memorial Joan Montes (membres de l'equip pertanyents a una mateixa família).

S'atorgarà un premi a l'escuderia millor classificada (3 millors de la general) i un trofeu “Finisher” a tots els equips
que aconsegueixin classificar-se.

 

| | compartir