52 Ral·li d'Andorra Històric - 16/9/2023

<< 105 equips configuren la pre-llista d'inscrits del 47 Ral·li d’Andorra Històric

Se celebrarà, amb nucli a Andorra la Vella, els dies 22 i 23 de setembre

105 equips configuren la pre-llista d'inscrits del 47 Ral·li d’Andorra Històric

Andorra la Vella, 10 de juliol de 2018.- L’Automòbil Club d’Andorra ha publicat la pre-llista d'inscrits del 47 Ral·li d’Andorra Històric, prova de regularitat per a clàssics que es disputarà els dies 22 i 23 de setembre. Es tracta de la relació de participants finalment admesos que excepte els canvis que puguin comunicar els propis interessats en les properes setmanes servirà per elaborar la llista oficial d'inscrits, la composició definitiva de la qual es donarà a conèixer el 13 de setembre, segons indica el reglament.

105 cotxes formen part d'aquesta relació, gairebé la meitat de procedència francesa i una gran quantitat d'equips andorrans, que s'uneixen als millors especialistes catalans i espanyols de regularitat amb automòbils clàssics. Entre aquests últims hi ha els dos últims equips guanyadors del Ral·li d’Andorra Històric: José Manuel López-Gerard Ferrés (VW Scirocco/2017 i 2016) i Tere Armadans-Anna Vives (Porsche 911 Carrera 3.2/2015). Entre els equips francesos, destaquen els dos millors classificats d'aquesta procedència del 2017, Claude Surret-Didier Teil (Porsche 911 Carrera 2.7) i Laurent Carola-Camille Riere (Peugeot 205 GTI).

A més, també competiran alguns dels tàndem que aquesta temporada dominen la regularitat catalana, com David Nogareda-Sergi Giralt (Porsche 911 Carrera RS) i Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC), als quals s'uniran altres noms competitius com Jordi Renú-Marta Renú (BMW 325i), Francesc Segú-Joaquim Segú (VW Golf GTI), Xavi Valverde-Roger Grandia (Opel Kadett), Joan Salinas-Joan Codinachs (Ford Escort 2000 RS), Josep Morera-Oriol Morera (BMW 320i), etc.

Per part andorrana, destaquen Josep Carrancà–Ignasi Viñas (VW Golf GTI), Joan Carrancà- Sònia Carrancà (BMW 2002 Touring), Josep Maria Álvarez-Rubén Fontrodona (VW Golf GTI), Guy Bazile-Eric Bazile (BMW 325iX), etc.

El 47 Ral·li d’Andorra Històric se celebrarà els dies 22 i 23 de setembre amb base a Andorra la Vella. La prova repetirà un format que ha tingut gran acceptació en els últims anys, com ho demostra la rapidesa amb que s'omple el contingent d'inscrits. Les dues jornades arrencaran a les 17 hores del dissabte 22 de setembre al pont de la Rotonda i acabaran en aquest mateix enclavament a partir de les 12.50 del diumenge 23, amb la lògica pausa nocturna per al descans. El parc tancat se situarà al Parc Central, l'espai verd urbanitzat més gran de la capital andorrana, que es convertirà en un dels punts amb més interès per al públic ja que permet una observació còmoda dels vehicles participants.

El Ral·li d’Andorra Històric és la prova de regularitat per a clàssics més important de la tardor, destacant per la seva apreciada i original filosofia de definir la regularitat de les especials per la traçada i sempre en carretera tancada. El reglament està disponible a www.ralliandorra.com, encara que l'itinerari es mantindrà en secret fins al mateix dia de la prova.
 

| | compartir