52 Ral·li d'Andorra Històric - 16/9/2023

<< El Ral·li d’Andorra Històric renova acord amb Andorra la Vella

Andorra la Vella, 2 de maig de 2017. En un acte celebrat a la seu del Comú d’Andorra la Vella amb la presència de la Sra. Conxita Marsol i Riart, cònsol major d'Andorra la Vella, i el Sr. Enric Pujal Torres, president de l’Automòbil Club d’Andorra, s'ha renovat el compromís establert fa un any pel qual el Ral·li d’Andorra Històric manté la seva base operativa a Andorra la Vella, un enclavament que històricament ha estat el nucli de la prova i que d'aquesta manera i per segon any consecutiu es converteix en l'autèntic centre neuràlgic del ral·li nacional.
Gràcies a que la base s'estableix a Andorra la Vella, el Ral·li d’Andorra Històric segueix creixent en infraestructura i serveis, en acostar-se a l'important eix comercial que és Andorra la Vella. El Ral·li d’Andorra va estar vinculat històricament a la capital fins a la 35a edició (2006), traslladant-se a partir de 2007 a Ordino, on va romandre per un període de 9 anys, tornant a Andorra la Vella pel 2016.

El 46 Ral·li d’Andorra Històric se celebrarà els dies 16 i 17 de setembre i de nou en el format habitual que tants adeptes està tenint, amb la seva benvolguda i original filosofia de definir els trams de regularitat per la traçada i sempre en carretera tancada. L'itinerari es mantindrà en secret fins al dia de la prova. A Andorra la Vella seguirà situada l'oficina permanent de carrera, en concret a la seu de l’Automòbil Club d'Andorra.

El podi de sortida i arribada s'instal·larà de nou en el pont de la Rotonda, en ple eix comercial de la parròquia. El parc tancat estarà situat en el Parc Central, l'espai verd urbanitzat més gran de la capital, que es convertirà en un dels punts amb més interès per al públic, ja que permetrà una ubicació còmoda i altament estètica dels vehicles participants que es preveuen.


El 46 Ral·li d’Andorra Històric obrirà les inscripcions el proper mes de juny i les expectatives fan pensar que el contingent de places previst quedarà cobert en pocs dies. Es mantindrà un reglament similar al de les últimes edicions així com les mitjanes de regularitat a escollir i l'edat dels vehicles admesos.

| | compartir