52 Ral·li d'Andorra Històric - 16/9/2023

<< Andorra la Vella, seguirà sent la base del ral·li

Conxita Marsol, cònsol major del Comú d’Andorra la Vella, i Enric Pujal, president de l’Automòbil Club d’Andorra, han signat avui, en un acte celebrat a la seu del Comú d’Andorra la Vella, l'acord que determina que el 47 Ral·li d’Andorra Històric manté per tercer any consecutiu la seva base operativa a la capital del País dels Pirineus.

D'aquesta forma, el 47 Ral·li d’Andorra Històric, que se celebrarà els dies 22 i 23 de setembre, formarà part durant aquest cap de setmana de la intensa activitat que mou l'important eix comercial que és Andorra la Vella. Com s'ha comprovat en aquests dos últims anys, a Andorra la Vella els afeccionats i el públic en general viuen de ple el ral·li, la qual cosa contribueix a augmentar l'àmplia oferta d'activitats al llarg de dos dies d'ambient automobilístic, un fet que tothom valora positivament.

El 44 Ral·li d’Andorra Històric repetirà un format que ha tingut molta acceptació en els últims anys, amb dues jornades que arrencaran a les 17 hores del dissabte 22 de setembre en el pont de la Rotonda i conclouran en aquest mateix enclavament a partir de les 12.50 del diumenge 23, amb la lògica pausa nocturna per descansar. El Ral·li d’Andorra Històric s'ha convertit en la prova de regularitat per vehicles clàssics més important de la tardor, principalment per la volguda i original filosofia de definir les especials per la traçada i sempre en carretera tancada.

L'itinerari es mantindrà en secret fins al dia de la prova, però el reglament està disponible a la web oficial de la prova. El parc tancat estarà situat en el Parc Central, l'espai verd urbanitzat més gran de la capital, que es convertirà un any més en un dels punts amb més interès per al públic, ja que permetrà una observació còmoda dels vehicles participants.

 

| | compartir